SHORTWOOD

SHORTWOOD este copilul de suflet al lui Darius și Patricia Scurtu care vor să împărtășească dragostea pentru dezvoltare și reabilitate mobilier cu cei din jur. Am dezvoltat pentru aceștia o identitate vizuală de bază care reflectă atenția lor pentru detaliu și ajută în prezentarea eficientă a micilor comori care le trec pragul.

Identitate vizuală de bază dezvoltată de : Nick „n0-b0dy” Uicreh

CONTEXT

Brand-ul Shortwood™ este creat și susținut de Scurtu Darius & Patricia, care vor să împărtășească cu clienții lor mobilă de bun simț și diferite opțiuni de personalizare.
 
În cuvintele lor:
„Suntem soț și soție și iubim ceea ce facem, avem vârsta de 25 de ani amandoi iar în principiu afacerea noastră cuprinde o gamă mai extinsă de servicii precum: Recondiționarea/restaurarea mobilierului vintage, vopsire și prelucrarea lemnului masiv și al MDF-ului, prelucrare CNC( lemn, plexiglas, metal, panel, PAL) dar executam și proiecte de mobilier la comandă.
Suntem amandoi iubitori de mobila vintage, pentru noi au valoare sentimentală și povestea unică cu care vin de generații, vrem să păstrăm și să redăm rezistența și eleganța cu care au fost realizate.”
 
Aceștia ne-au contactat pentru a-i ajuta cu o identitate vizuală care să atragă clientul și care să denote nivelul elevat la care aceștia își mențin activitatea.
 
Soluția noastră a inclus dezvoltarea logo-ului, limbajului vizual al brand-ului dar și sugestii pentru direcția de finisare a produselor și packaging.
Am dezvoltat logotype-ul Shortwood™ integrând un butuc în spațiul negativ al inițialei. De asemenea am generat și variant alternative de încadrare a logotype-ului și o versiune de icon separată. Astfel, semnalarea brand-ului se poate mula pe diferitele formate compoziționale.
 
Pentru imagistica brand-ului am creat și ilustrații bazate pe art style outline, care trimite către vizualuri asemănătoare cu schițe tehnice. Acest detaliu transmite atenția la detaliu specifică Shortwood™.
 

Am oferit soluții și pentru modul de marketare a modelelor de personalizare dar și a unei variante de packaging pentru livrarea produselor într-un mod specific.

Ultima parte a proiectului a reprezentat-o direcția vizuală pentru landing page-ul brand-ului, pentru a asigura coezivitatea cu restul identității.

 

Alte proiecte