Livrarea produselor

Cu excepția stickerelor și a produselor unicat, nu avem produse în stoc. Toate produsele vlight-crew.com se realizează la cerere (comandă),  astfel trebuie luat în calcul și timpul de producție. 3-4 zile pentru tricouri și hanorace; 1-2 zile pentru bandane; 1-2 zile pentru printuri.

Livrarea se va efectua cu firma de curierat Sameday (vezi și termenii și condițiile lor) în 24-48 de ore de la finalizarea producției. Astfel, termenul total de livrare este de 3-7 zile lucrătoare.

După comandă, clientul va primi confirmare prin email sau telefonic, prin care va fi notificat și în privița timpului de livrare.

Pentru comenzile în România, costul de livrare este gratuit pentru comenzile de peste 200 Ron. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 Ron, clientul va achita integral costul transportului.

Pentru comenzile din afara României, clientul va achita integral costul transportului.

Compania nu își asumă răspunderea pentru pierderi, datorii, costuri sau daune care decurg din livrarea cu întârziere cauzată de culpa firmei de curierat. În astfel de situații, clientul va fi informat și se procedează la anularea respectivei comenzi sau se asigură livrarea la o altă adresă.

Coletele sunt bine ambalate astfel încât să ajungă la client în cea mai bună condiție.