Una, alta
Despre noi

V-LIGHT CREW ÎNTR-O COAJĂ DE NUCĂ

Colectivul V-Light Crew a apărut ca o metodă de a aduce la un loc mai multe ramuri artistice, printr-o împletire armonioasă de stiluri, având ca scop principal realizarea unor picturi murale de impact care să încarce privitorul cu energie pozitivă și inspirație.

Între timp am extins această arie și la servicii de consultanță creativă sau branding, dar și ilustrație digitală pentru diverse proiecte și aplicații. Venim în suport creativ atât asupra identității cât și a locației propriu zise cu ajutorul experienței acumulate în proiectele de ilustrație murală.

Ăștia suntem

Andrei “The Plant” Atomei

Artist vizual român cu rădăcini înfipte adânc în arta stradală și pop art. Fotosinteza mea de plantă este de a transforma spiritul liber și comic în arta pe care creez. Domeniile principale de activitate se rezumă la pictura murală, ilustrație (analog și digital), tehnici mixed-media, dar cochetez cu modelarea 3D și animație

Nick “n0-b0dy” Uicreh

D0ar un suflet creativ care vrea să creeze și să ajute, dar nu p0t ajuta decât în m0dul pe care îl știu. Avantajul este că stiu 0 grămadă de m0duri de a 0 face:)). Imp0rtant de ținut minte este că un artist ajută mai mult cu capul decât 0 face cu mâinile, așa că vă r0g nu ne restricționați gândurile ciudate.

Atât de la “fără de c0rp”

Grijă de v0i!

Ruxandra “R.S.” Spătaru

50% child 50% old soul. Îmi place să lucrez cu spray și linere. Construcția e una din plăcerile mele la o compozitie și încerc pe cât posibil să râman “un copil talentat”când e nevoie de implementarea unui proiect. Animalul meu preferat e vulpea şi desertul preferat, profiterolul! YUUM

Maria „Blck Luna” Dragoman

Tânără și neliniștită! Încerc să invăț cât mai mult de la colegii mei. În prezent sunt focusată pe partea de marketing și social media, dar îmi place să mă exprim artistic prin design-urile pe care le creez ocazional. Scrisul e cealaltă pasiune a mea prin care mă exprim în mod constant. Suflet anxios, dar căreia îi pasă. ^^

Răzvan căluean

În spatele magiei artistice a echipei noastre trebuie să fie și un organizator dedicat, care se asigure că totul funcționează cu precizie și fluiditate. Cu un ochi atent la detalii mă ocup de partea operațională a procesului artistic. Dincolo de artă, eu fac ca totul să se potrivească și să se desfășoare în mod eficient găsind soluții la toate situațiile întâmpinate. Având o viziune clară asupra direcției în care ne îndreptăm, contribui la creșterea și dezvoltarea continuă a brandului nostru.

SUNTEM OAMENI
CARE LUCREAZĂ
CU OAMENI...
DAR ȘTIM CE
FACEM

Fiecare proiect desfășurat începe cu o ședință în care ascultăm toate dorințele clientului și construim împreună un brief care să acționeze ca un ghid pe durata colaborării. Asta ne ajută să avem mereu o țintă clară referitor la obiectivele și atributele oricărui proiect. 

Direcția artistică și soluțiile grafice trebuie să rămână însă sub controlul nostru, pentru a asigura un rezultat profesional. Vrem să ajutăm, iar de multe ori asta presupune să protejăm proiectul de direcția creativă a clientului. Vrem să fim siguri că apelați la noi deoarece doriți un proiect în viziunea Visual Light Crew și promitem că o să facem tot ce ne stă în putință și experință să facem acea idee să strălucescă. 

Oferim soluții vizuale funcționale, pentru probleme reale.

cultatumAsset 23
signmakerAsset 22
ikoneAsset 24
craftAsset 25

NU-I CEL MAI MIC PREȚ,
DAR E FĂCUT CUM TREBUIE

Membrii crew-ului V-Light au peste jumătate de deceniu de studiu și exercițiu creativ în domenii variate de la desen sau pictură, până la concepte funcționale de identitate și packaging.

Aceastea fiind spuse, avem respect și disciplină față de ceea ce creem și ținem mereu să evoluăm și să învățăm lucruri noi ca fiecare nou proiect să fie un produs mai bun. Menținerea acestor standarde necesită însă de la zeci la sute de ore de analiză și finisare a produsului final. Asta necesită fie timp extins, fie un cost adecvat pentru orele extra necesare pentru a finisa un produs de calitate cu aceleași 24 de ore într-o zi.

În niciuna dintre variante nu o să fim suluția ce mai ieftină pe piață. Dar produsul final o să fie aparte și expus la V-Light.

AI O PROBLEMĂ CARE NECESITĂ O SOLUȚIE VIZUALĂ?