ora de crypto

ORA DE CRYPTO este unul dintre canalele youtube despre crypto cu o creștere extrem de ridicată a subscriber-ilor. Pentru a oferi o identitate care să denote acest lucru, Robert ne-a contactat pentru un refresh la identitatea vizuală.

Așadar am decis să lăsăm în urmă soluția tip mascotă și am creat un icon original care să comunice clar naming-ul și identitate OdeC.           

Ok știu știu, „M-am săturat să aud de crypto!” e pe buzele majorității însă adevărul e că tehnologia e aici, fie că ne place fie că nu. Luând asta în considerare, mai bine informat decât neinformat, iar după dezvoltarea a mai multe colecții NFT anul acesta, am avut ocazia de a face un lifting și identității unuia dintre cele mai apreciate canale youtube de informații despre crypto din România.
 
Într-un format mai relaxat și cu o atitudine pozitivă și axată pe dezvoltare, Robi de la Ora de Crypto™ aduce aproape în fiecare zi un update referitor la situația actuală din lumea crypto monedelor, iar după o perioadă de activitate a apelat la echipa V-Light pentru o identitate care să reflecte mai bine feel-ul Ora de Crypto™.
 
 
 
 
După dezvoltarea formulei inițiale a logo-ului, am creat și un sistem multilateral de variante compoziționale ale acestuia, pentru a asigura o funcționalitate ridicată pe numeroasele foarmate disponibile actual în mediul online.
 
De la imagini de profil, până la cover-uri extra wide, identitatea Ora de Crypto™ este pregătită să se modeleze pe orice formă, păstrând același feel.
 
 

 

Cu ajutorul lui Plant am putut oferi și un set de ilustrații personalizate pentru unele din crypto monedele principale prezentate în video-urile Ora de Crypto™, pentru un grad avansat de personalizare vizuală.

 

 
 
 
Odată ce am pus la punct elementele de bază ale identității vizuale, am trecut la direcția creativă pentru produse legate de Ora de Crypto™ și sugestii referitoare la modul de construcție a identității în timp, de la cele mai mici până la cele mai vizibile detalii.
 
 
 
 
 
Am luat la purecat și formula folosită pentru construcția thumbnail-urilor pentru video-urile Ora de Crypto, dar și a vizualurilor pentru social media și am folosit soluții creative modulare pentru acestea. La final am dezvoltat și o formulă editabilă în Canva, prin care Robert, urmând regulile stabilite împreună, poate să își genereze viitoarle vizualuri fără a fi nevoit să apeleze la noi pentru fiecare dintre ele.
 
 
 
 
 
Am oferit si  o formulă nouă de intro, care să comunice coerent cu identitatea plină de viață și care să ajute la energizarea privitorilor.
 
 
Una dintre părțile finale ale proiectului a fost dezvoltarea noii serii de merch Ora de Crypto™, care încearcă să înglobeze citate specifice domeniului crypto, cât și caracterul specific lui Robi în fiecare din video-urile sale.
 
Acestea au fost prezentate și apreciate la conferința MultiversX de anul trecut din Paris, de unde Robi ne-a bucurat cu poze transmise din inima Franței.

Alte proiecte