Coc MOTORS

COC MOTORS este o pictură murală realizată în 2020 în Cluj-Napoca pentru un renumit dealer (și service) de motociclete. Deși suprafața foarte texturată de lucru nu ne-a prea încântat, tema generală a proiectului a constituit o foarte bună sursă de inspirație.

Această lucrare murală poate fi găsită la Coc Motors, pe strada Ștefan Luchian 1, Cluj-Napoca 400506.

La acest proiect au participat: Ruxandra „R.S” Atomei , Andrei „the Plant” Atomei și Nick „N0-b0dy” Uicreh.

CONTEXT

 Aceast pictură murală a fost comandată de COC Motors, un renumit dealer de motociclete din Cluj-Napoca, realizat pe o suprafață de 25 mp folosind spray-uri cu vopsea, trafaleți și pensule. Din cauza texturii foarte granulate a peretelui, am decis sã renunțăm la detalii și să simplificăm tot artwork-ul, profitând astfel din plin de suprafața de lucru.

 

După întâlnirea cu clientul și realizarea etapei „birocratice”, am trecut la partea creativă, și anume realizarea schițelor pentru perete. Peretele inițial, gri și murdar, dădea locului un spect neîngrijit, astfel, folosind elemente și culori specifice brandului Coc Motors, am gândit o compoziție dinamică care să aducă un strop de culoare cu scopul de a atrage privirea și de a inspira privitorul. 

 

Acest perete a fost pictat în 4 zile, timp in care am avut parte de ploaie, vânt dar și de  soare. Am beneficiat și de multă inspirație pentru acest proiect datoritã faptului că am avut constant în jurul nostru cel puțin 10 motociclete superbe ca elemente de referință.

Alte proiecte