ADINA CÎNDEA

CONTEXT

Adina Cîndea pornește într-o aventură în lumea comunicării, hotărând să își ofere serviciile de copywriting și storytelling pentru a-i ajuta pe cei care apreciază puterea cuvintelor potrivite.
 
Pentru a-i fi mai ușor să se remarce între ceilalți participanți în domeniu, Adina a apelat la serviciile noastre pentru o identitate ușor de identificat dar în același timp simplu de implementat, ea fiind cea care va produce vizualurile în continuare.
 
Bugetul pentru proiect fiind la început a fost sub oferta noastră de bază, dar ca de obicei am oferit o structură de livrabile mai redusă pentru a putea fi de ajutor.
 
Am devoltat astfel logo (atât icon cât și logotype), identitate vizuală de bază (typografie + cromatică + elemente grafice) și o formulă de reprezentare și comunicare pentru social media.
Pentru faza inițială am dezvoltat trei variante de logo, bazate pe atributele stabilite împreună cu Adina atât pentru brand în sine, cât și pentru publicul țintă.

După ce am stabilit împreună o formulă finală, am creat și formulele alternative pentru identificare, pentru diverse formate. Astfel, identitatea nu este limitată de o singură variantă de logo, care poate să nu răspundă funcțional tuturor formatelor.

Am oferit de asemenea și o gamă cromatică echilibrată, în conformitate cu feel-ul accesibil și feminin al brand-ului, fără să ignorăm și recomandările de cantitate în folosiea acestora în vizualuri.

Pentru a fi siguri și de funcționalitatea și lizibilitatea textului, am creat o formulă tipografică simplă bazată pe două font-uri și am stabilit o ierarhie de folosire a acestora conform conținutului de text pe care îl reprezintă.

O parte foarte importantă a proiectului a reprezentat-o formula de comunicare pe social media, care va fi elementul principal de desfășurare a brand-ului. Aici am pregătit o structură modulară care poate fi modificată de Adina ulterior pentru a genera toate tipurile de conținut folosite de aceasta.
 
Odată ce structura a fost stabilită, am ținut și un workshop împreună cu ea, pentru a stabili cum poate genera singură aceste vizualuri cu ajutorul software-ului Canva, care este mai accesibil pentru non-designeri.
Sperăm ca această identitate să o ajute pe Adina să atragă ochii celor care caută serviciile oferite de aceasta și să o reprezinte cât mai bine în aventura creativă care de abia a început-o.
 
Iar dacă aveți nevoie de serviciile acesteia, puteți să o găsiți pe următoarele link-uri:



Alte proiecte