DENTA reach

DENTA REACH este un proiect lansat în Sibiu, România, și își propune să optimizeze legătura dintre clienți și cabinetele stomatologice.

Design grafic și strategie concepute de : Nick „n0-b0dy” Uicreh

CONTEXT

Denta Reach încearcă să simplifice comunicarea între clienți și dentiști, venind în ajutorul celor din urmă prin construirea sistemelor de tip funnel pentru a sorta și planifica programările. Astfel, dentistul se poate concentra pe zâmbete.

Am dezvoltat o formulă flexibilă de icon+logotype în format modular, care poate răspunde la diverse variante de vizual. De asemenea, pentru a păstra aceeași citire, am creat și o formulă outline pentru fundal deschis. Icon-ul reprezentând dinți, nu recomandăm să fie folisit în format fill cu nuanță închisă.

 

Am oferit o formulă tipografică care să se muleze pe valorile brand-ului dar și direcționare referitor la contrastul de dimensiune recomandat, pentru o ierarhie funcțională și o absorbire cât mai eficientă a textului.

Am oferit direcție artistică pentru tipul de imagini recomandate, în așa fel încât să nu lupte împotriva elementelor grafice din identitate și pentru menținera valorilor centrale.

 

Majoritatea comunicării cu clienții Denta Reach fiind în mediul online, am dezvoltat și o formulă pentru postările și vizualurile din acestă zonă.

 
 
Am stabilit împreună cu clientul și varianta recomandată de comunicare, atât cu clientul direct, cât și cu clientul secundar.
 
Ultima parte a proiectului a fost reprezentată de oferirea unui punt de pornire și pentru aplicațiile IRL ale brand-ului, pentru a ne asigura că toate zonele în care identitatea poate fi folosită au aceleași specificații.

Alte proiecte