THE RECIPE

THE RECIPE este un proiect realizat în 2019 la CBC FITNESS CORNER, cu o suprafață totală de 65mp

Această lucrare murală poate fi găsită la Cluj Business Campus pe strada Henri Barbusse 44-46, 400394, Cluj-Napoca, jud Cluj.

STATEMENT 
 

Proiectul a pornit de la ideea de UNIVERS ca o „rețetă” în care se regăsesc fel și fel de elemente individuale, dar care împreună formează un întreg. Acest intreg, extraordinar de vast și complex, este ținut laolaltă de mișcare și energie.

 

La un nivel mai micro, putem vedea corpul nostru ca pe un puzzle, un univers foarte complex, care funcționează prin energie.  

Mulțumiri PIXEL NINJA VISUAL pentru video și MARINARU pentru muzică

Pentru conceperea acestui proiect am participat 4 artiști din echipă. Deadline-ul era destul de strâns, astfel am reușit să finalizăm proiectul în 4 zile. A ajutat foarte mult faptul că am avut acces la spațiul de lucru atât ziua cât și noapte. Ne place să lucrăm în mare parte pe timpul nopții, deoarece atunci ne simim mai inspirați, iar ambientul este liniștit și lipsit de distrageri. De asemenea, pe tot parcursul proiectului Dj Malex a stat cu noi „pe zonă” și ne-a inspirat cu muzica         lui funky.

În realizarea acestui proiect am folosit în jur de 60 de tuburi de spray, dar și vopsea acrilică, și puțin lavabil.

„THE RECIPE”  este de fapt o pictură murală împărțită în 3 părți secvențiale, care exprimă dinamism prin multitudinea de linii, pete, forme și culori.Aceste elemente ne duc cu gândul la cuvinte precum putere, echilibru, voință, și nu în ultimul rând MIȘCARE.

Alte proiecte