HIDRONIC

HIDRONIC este una dintre companiile de vârf în România când vine vorba de soluții de pompare a apei.

Odată cu extinderea activității într-o locație proprie nouă, echipa Hidronic ne-a contactat pentru aducerea identității într-o formulă actuală care să reflecte mai bine valorile brand-ului.

SOLUȚIE VIZUALĂ 

Am dezvoltat o identitate funcțională cu un icon bold inspirat de forma aparte a pompelor de refulare și un logotype simplu dar aparte. De asemenea am stabilit și regulile de dezvoltare a acesteia de la cărțile de vizită până la signalistica prezentă la noul sediu.
 
De la demararea proiectului echipa Hidronic apelează la echipa noastră pentru majoritatea soluțiilor grafice necesare în comunicarea vizuală a brand-ului, pentru a păstra o linie clară și constantă în imaginea prezentată clienților acestora.
 
 
Cum totul începe de la un punct, identitatea Hidronic este construită pornind de la icon-ul brand-ului și culoarea de bază care a fost atât de des implicată în desfășurarea vizualurilor încât #065CAB o să însemne tot timpul pentru echipa Visual Light „albastru Hidronic”.
 
 
 
 
 
Am încercat pe parcursul colaborării să oferim soluții grafice moderne și ieșite din comun, cel puțin în piața de design Românesc, care să îi identifice clar pe aceștia față de competitorii de pe piață.
 
 
 
 
Explorarea icon-ului a fost extensivă cum am urmărit să oferim un simbol atât ușor identificabil, dar și cu un răspuns favorabil la redimensionare și diversele variante de aplicare a acestuia pe produsele aferente brand-ului.
 
 

Alte proiecte