36 Days OF Type 2021

#36daysoftype, este un eveniment global lansată de studioul de design Treintayseis, din Barcelona, Spania. Această provocare are loc anual, în perioada martie-aprilie, și este o oportunitate excelentă pentru design-eri și artiști din toată lumea să își expună propria viziune unică asupra temei propuse.

 
 
Am participat și eu la această provocare în anul 2021. Deși am inceput ilustrațiile cu un decalaj de 2 zile, am reușit să recuperez și să țin pasul. Mai jos puteți viziona toate cele 36 de ilustrații.
 
Cea mai dificilă parte a fost menținerea ritmului și a calității lucrărilor… a trebuit să realizez zilnic câte cel puțin o ilustrație finală. Din cauza aceasta pot spune că există în teanc și lucrări de care sunt foarte mandru, dar și lucrări pe care sunt sigur ca le-as fi  mult muuult mai bine.
 
 Overall, sunt mulțumit de proiect și mă bucur că am participat și mai ales că am reușit să țin pasul cu ritmul alert de lucru. Cu siguranță voi mai participa, și încurajez orice brav artist să participe la această provocare, pentru ca este un exercițiu foarte bun, din toate punctele de vedere. 

Alte proiecte