Smart electric concept

SMART ELECTRIC CONCEPT este răspunsul pentru oamenii din Sibiu care cred că improvizațiile electrice nu sunt niciodată o idee bună. Prin această platformă, Alexandru Diaconu își oferă serviciile pentru a dezvolta instalații electrice funcționale și eficiente.

Identitate vizuală dezvoltată de : Nick „n0-b0dy” Uicreh

CONTEXT

Alexandru Diaconu este un om care oferă și apreciază instalațiile electrice puse la punct și fără riscuri.
 
Atingând un moment de dezvoltare în activitatea firmei sale Smart Electric Concept, acesta a decis să ne contacteze pentru a dezvolta o identitate care să exprime un feel mai profesional și orientat către servicii „ca la carte”.
 
După discuțiile avute cu acesta inițial am stabilit un brief clar și am dezvoltat o identitate vizuală bold și autentică, dar și direcție vizuală pentru cum aceasta poate fi dezvoltată în comunicarea online și offline cu clienții.
Icon-ul brand-ului este construit pe structura inițialelor (Smart Electric) cu elemente grafice inspirate de energie și canelurile pentru cablaj. Construția minimală permite folosirea acestuia într-o gama variată de tehnici și dimensiuni, acesta fiind responsiv pe toată aria, cu ajutorul elementelor vizuale de susținere.
 
Am dezvoltat de asemenea și variante alternative de lockup pentru logo, pentru a putea fi folosit în diverse cadre și a minimiza redundanța în folosirea identității.
Am optat pentru o gamă cromatică aparte pentru domeniul de activitate, depărtându-ne de clasicul galben sau albastru folosit în general de serviciile cu temă electrică. Oranj-ul selectat este o variantă mai caldă, domeniul de activitate al Smart Electric Concept fiind în general axat pentru instalațiile din domeniul domestic.
 
Am încercat să oferim și un set de unelte vizuale care vin în ajutorul gamei cromatice și a logo-ului, pentru a fi folosite în construcția materialelor de comunicare din partea firmei, atât în mediul online sau offline.

Bineînțeles, odată stabilite regulile de bază, am oferit și direcție și simulări digitale pentru implementarea noii identități în produsele asociate firmei, de la cărți de vizită, flyere și notebook-uri până la prezența social media și grafică pentru funnel-ul online al firmei.

 
 
Odată cu imaginea de ansamblu finisată și aprobată, am predat materialele finale și editabile și am avut o sesiune de direcționare a uzului viitor al identității. Suntem mândrii că Alex și-a pus încrederea în noi pentru a oferii firmei sale o imagine demnă și profesională, la fel ca și serviciile acestuia.
 
Iar dacă sunteți din zona Sibiu – România și aveți nevoie de servicii electrice sigure acasă, nu ezitați să contactați Smart Electric Concept . Alex o să încerce să fie alături de voi în rezolvarea problemei într-un mod sigur și corect.

Alte proiecte