SNAIL GARDEN

SNAIL GARDEN este un proiect realizat în 2018 pentru spațiul de joacă din hub-ul cultural H33, din Cluj-Napoca.

Această lucrare murală poate fi găsită pe strada Horea nr. 33, 400394, Cluj-Napoca, jud Cluj, România și măsoară 25 mp.

STATEMENT 


Prin această lucrare dorim să oferim privitorului un colț natural,  cât mai nealterat care să îi revitalizeze dragostea pentru NATURĂ. Melcul este proprietarul de drept al acestui paradis, dominat în prezent de structuri gri și deprimante create de mâna omului. O oază în mijlocul orașului.

Este nevoie să creem o comuniune între Om și Natură. Am vrea ca lumea să se oprească, fie și pentru o clipă, să privească această bucățică de natură, și să reflecte asupra mesajului.Cameleonul este protectorul acestei grădini. Animal schimbător,maestru al deghizărilor, încurajează privitorul să se pună în pielea sa și să devină un locuitor mai responsabil al acestei planete pe care o împărțim.


Întregul proiect s-a desfășurat pe o perioadă totală de 7 zile, iar execuția propriuzisă a durat 2 zile. Pentru realizarea picturii am utilizat aproximativ 5 litrii de vopsea lavabilă și în jur de 30 de sprayuri.

Am întâmpinat și mici dificultăți tehnice din cauza unei schele subrede care se clătina la orice mișcare. Din fericire nimeni nu s-a accidentat și am reușit să finalizăm proiectul cu succes.


Alte proiecte