Buy more shit

BUY MORE SHIT este o ilustrație realizată de the Plant în 2023 prin care transmite o viziune asupra societății consumeriste din care facem parte.

Acest proiect a pornit inspirat de o altă ilustrație similară denumită CONSUME și realizată în 2021 

STATEMENT 

Conceptul  din spatele proiectului BUY MORE SHIT se leagă de nevoia falsă de a consuma și/sau de a deține diverse obiecte de care nu avem cu adevărat nevoie. Din cauza acestei nevoi pierdem adevărata esență a vieții, și ne creem un scop din a deține cât mai mult, de a fi primii, de a avea acces la diferite lucruri exclusiviste, de preferat fără să depunem nici un măcar un minim de efort.  

„Ai nevoie” de o mașină de lux, un televizor gigantic, o vilă cu piscină (desigur), bijuterii multe, haine și genți de firme care mai de care mai scumpe, și o incăpere in vila ta cu 100 de camere destinată special pentru ținut banii ca să ai o viață împlinită. Dacă urmărești idealurile astea, ești un om pierdut, și consider că „ai nevoie” de fapt să îți recalibrezi busola.

Illustrația a fost realizată manual cu creion, liner negru,și  markere Molotow Aqua Twin  pe hârtie A3 de 230g, după care a fost re-conturată pe tabletă utilizând aplicația Procreate.

Vei putea găsi această ilustrație în diverse formate și pe diferite materiale. Plănuim să transpunem BUY MORE SHIT pe tricouri, printuri, stickere, paste-up-uri dar si alte suprafețe.

Alte proiecte