pirate's life

PIRATE'S LIFE este un proiect realizat în 2022 pentru echipa Pirații de pe Poklos, cea mai comică echipă de la tot Medifun-ul.

Acest proiect a început cu propunerea Piraților de pe Poklos de la festivalul studențesc Medifun de a le concepe o ilustrația pentru steagul oficial al echipei. Fiind la a 3-a colaborare, ne-au oferit mână liberă, lucru care de obicei dă cele mai bune rezultate. Astfel le-am conceput atât design-ul pentru steag, cât și câteva materiale extra pe care le vei putea desoperii mai jos.

STATEMENT 

Conceptul  proiectului se învârte în jurul ideii de pirat „multi-funcțional” care poate să găsească comoara, să bea o sticla de rom de unul singur, și să se lupte cu sabia, toate în același timp. De asemenea o altă componentă importantă este caracterul comic al ilustrației care se potrivește cu spiritul Piraților de pe Pokloș. 
 
Alături de ilustrația de bază, concepută în special pentru a fi integrată pe steag și tricouri, am realizat și 2 ilustrații auxiliare care ilustrează elemente comice din stilul de viață al piraților. Aceste 2 elemente au fost concepute pentru a fi stickere, dar pot fi la fel de bine aplicate pe tricouri, hanorace sau steag.
 
Toate cele 3 ilustrații au fost realizate în Procreate, cu intervenții și modificări în Adobe Photoshop și Illustrator. 

Alte proiecte