IKONE

IKONE este solutia profesionala pentru cei care au nevoie de sabloane decorative reliefate.

Dupa cativa ani de activitate sub formula Sabloane Decorative Reutilizabile, Ikone ofera un feel mai structurat si axat pe finisari de tip 3d care oferă si o latura tactila personalizarii cu sabloane.

SOLUȚIE VIZUALĂ 

Identitatea vizuală Ikone™ a fost primul proiect în care clientul  mi-a oferit libertate creativă totală pentru a dezvolta o identitate elegantă și profesională, pentru a poziționa brand-ul în partea upclass a pieței. Astfel am putut lua brand-ul dintr-o perspectivă de „cum aș face pentru mine”, care consider că tot timpul oferă un vizual mai plin de feel.
 
Am dezvoltat totul de la branding, logo, identitate vizuală cât și zona de packaging, web design și prezență social media.

Pentru a confirma faptul că am înțeles clar care este feel-ul vizual urmărit ca și soluție, după ce am stabilit scheletul brand-ului, am dezvoltat un style board cu resurse editate din mediul online, cu soluții oferite de alți designeri pe probleme simlare, adaptate la gama cromatică dezvoltată pentru brand.

 

Odată ce am primit ok-ul din partea clientei, am trecut la următorul pas: dezvoltarea logo-ului Ikone™.

După alegerea logo-ului final (varianta prezentată mai sus), am început dezvoltarea a simulări custom pentru aplicații de design pe feel-ul brand-ului, atât pentru zona de print, cât și pentru merchandise, produse și zona online pentru a oferi un art direction pentru implementarea identității în cât mai multe direcții.

 
 
Am profitat și de MidJourney în pentru a genera un număr de scene pentru a deservi ca și simulări realiste pentru utilizarea stenciluri-lor, pentru a fi ulterior folosite online și în cataloguri de prezentare. Acestea sunt generate cu aceeași gamă cromatică pentru a menține și dubla feel-ul brand-ului.
 
 

Am dezvoltat de asemenea și soluția pentru ambalajul produselor, pe aceleași atribute specifice brand-ului, de la font-uri până la textura de cupru metalic. De asemenea am dezvoltat și ilustrații custom pentru instrucțiunile vizuale de folosire a stencil-urilor.

Ultimul stadiu al proiectului a fost dezvoltarea design-ului pentru site și paginile de social media Ikone™. La implementarea design-ului pentru site ne-a ajutat de bunul nostru prieten George, de la Craft Genie.

Alte proiecte