BEERBLIOTECA

BEERBLIOTECA este o berărie târgumureșeană care se focusează să ofere oamenilor bere artizanală de cea mai bună calitate într-o atmosferă plăcută și primitoare.

Berăria are 3 locații deschise în Târgu Mureș, și vinde peste 100 de sortimente diferite de bere artizanală făcută de producători locali.             

CONTEXT 

Inițial am discutat cu echipa Beerbliotecii despre personalizarea barului acestora de la locația Uzinei Foto din Târgu Mureș, însă în final am reușit să oferim și o nouă identitate
întregului brand, care să fie mai potrivită generației actuale pe lângă un mural vibrant care să încânte clienții de la locația de la Uzina Foto.
 
 
Beerblioteca e despre berea craft românească de azi și încearcă să ofere publicului mureșean o gamă cât mai variată din care să poată face o selecție educată.
Personalul entuziast și jovial nu o să ezite să răspundă la orice întrebări referitoare la ceea ce e potrivit pentru gusturile tale.
 
 
 
 
 
Revenind la punctul principal pentru care echipa ne-a contactat, anume personalizarea fațadei locației din curtea Uzinei Foto Mureș. Având în vedere timpul redus disponibil pentru schițarea și finalizarea lucrării (3-4 zile) și bugetul redus disponibil, am folosit can-uri de spraypaint rămase de la proiectele anterioare. Gama fiind însă multicoloră și variată, am avut norocul de a fii inspirați de locație în sine.
 
 
Dacă încă nu ați avut experiența de a merge în curtea Uzinei Foto până acum, o recomand mai mult decât aș recomanda Grădina Zoologică din Mureș. Din exterior totul arată gri și moleșit, specific unei zone industriale. Odată ce păsești în curtea Uzinei Foto însă, ești întâmpinat de o mare multicoloră, de la numeroasele lucrări murale de pe gardul exterior și baza uzinei, până la copăceii văruiți multicolor care sunt omniprezenți.


Alte proiecte